Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Για τη συναυλία αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο, τον δικό μας Βαγγέλη Λιάρο… Ποιητικά και πεζά !

   Όμορφα περάσαμε στη συναυλία… Η βραδιά γλυκιά, ο ήχος άψογος , τα τραγούδια όλα αγαπημένα και αρκετή συγκίνηση. Αχ Βαγγέλη, «τα μάτια σου έκλεισες και μας άφησες απ’ έξω»… έτρεξαν και δάκρυα απ’ τα μάτια μερικών, 
Αχ Βαγγέλη, έπρεπε να φύγεις για σε τιμήσει ο τόπος σου.

Και τώρα , επιστροφή στα πεζά.
Η προχτεσινή συναυλία ήταν το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός στην περιοχή μας εδώ και πολύ καιρό , και κανονικά θα έπρεπε να έχει γίνει μεγάλη διαφήμιση σε όλη την Ήπειρο, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα  τουλάχιστον 10 μέρες πριν. Να έχει εκδώσει ο Δήμος ένα δελτίο τύπου προς όλα τα τοπικά ΜΜΕ, να υπάρχουν αφίσες στην Κέρκυρα, στην Ηγουμενίτσα, στα Ιωάννινα, στην Πρέβεζα , στη Λευκάδα και κατά μήκος της εθνικής οδού Ηγουμενίτσα – Πρέβεζα.

Αντ’ αυτού αναρτηθήκαν μόνο μερικές αφίσες μέσα στην Πάργα και στο Καναλάκι και στάλθηκε σε κάποιες ιστοσελίδες, μόνο 4 μέρες πριν τη συναυλία, η εξής ανακοίνωση:

«Ο Δήμαρχος Πάργας  σας καλεί στις 19 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. στο στάδιο της Πάργας σε μουσική εκδήλωση με τον Θάνο Μικρούτσικο αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο.
 Τραγουδούν Μανώλης Μητσιάς & Αντωνοπούλου Ρίτα
Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό »
Όπου δεν αναφερόταν ούτε πόσο κάνει η είσοδος κι αν γίνεται προπώληση και που, ούτε σε τι φιλανθρωπικό σκοπό θα πάνε τα έσοδα.
Αν δεν περνάμε την πρωτοβουλία μερικοί bloggers, βασισμένοι στο επίσημο πρόγραμμα της περιοδείας του Μικρούτσικου , και ζητώντας λεπτομέρειες από την εταιρία παραγωγής του, σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση θα ήμασταν πέντε γάτοι και ο Δήμος θα έμπαινε μέσα δραματικά.

Παρ’ όλα αυτά….  Όσοι βρεθήκαμε εκεί, περάσαμε μια υπεροχή βραδιά!


Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog   vorioionio.

Δεν υπάρχουν σχόλια: